4gamers.be

Producer Castlevania (Netflix) werkt mogelijk aan Zelda serie

Door Jay, 30-10-2018 11:22, bron: https://www.thewrap.com/adi-shankar-in-talks-produce-series-legend-of-zelda/

Adi Shankar, de producer van de gesmaakte Castlevania-animetieserie op Netflix, heeft laten weten dat hij momenteel samenwerkt met een iconish Japans gamebedrijf om een van hun iconische gameseries om te vormen tot een tv-serie. Bij The Wrap hebben ze vernomen dat het om Nintendo en The Legend of Zelda zou gaan. Of het dan gaat om een animatieserie dan wel een live-action serie is niet bekend. Evenmin is bekend of de serie bestemd zou zijn voor Netflix. Op 16 november echter zou aangekondigd worden waar het om gaat. Misschien wel tijdens een Nintendo Direct?

Adi Shankar kennen we dus als producer van Castlevania op Netflix, maar hij werkte ook aan onder meer Lone Survivor en Dredd. Vorig jaar liet hij weten aan een Assassin's Creed project te werken en tijdens een interview had hij ook al eens laten vallen dat hij graag een Metroid animatieserie zou maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.