4gamers.be

Brie Larson ziet een rol als Samus wel zitten

Door Jay, 05-11-2018 16:53

Brie Larson, de actrice die volgend jaar de hoofdrol speelt in Captain Marvel, heeft te kennen gegeven dat ze graag zou schitteren als Samus Aran in een Metroid film. Ze blijkt ook echt fan te zijn van de gamereeks. Tijdens Halloween ging ze als Zero Suit Samus op date met Harry Potter, al werd het pas echt intiem met Waluigi.

Natuurlijk staat een Metroid film vooralsnog niet op de planning, of toch niet dat we weten. Daarnaast zal Larson ook niet de enige zijn die de rol van Samus op zich wil nemen. In 2016 bijvoorbeeld liet ook UFC-vechtster Ronda Rousey haar interesse al blijken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.