4gamers.be

MediEvil remake is "slechts het begin"

Door Jay, 06-11-2018 10:23

De MediEvil remake die er zit aan te komen voor PS4 is "slechts het begin van meer leuke, demonische dingen die nog komen". Dat heeft Jason Wilson laten weten via Twitter. Wilson was de art en design lead voor de eerste game. Tevens verzorgde hij in die game de stem van Sir Daniel Fortesque. Wilson bevestigde voorts dat hij betrokken is bij de ontwikkeling van de remake en hetzelfde geldt voor Chris Sorrell, de bedenker van de game en director van de eerste game.

Het ziet er dus naar uit dat de wederopstanding van MediEvil niet beperkt blijft tot een remake van de eerste game, maar wat we dan concreet mogen verwachten, dat is natuurlijk nog niet bekend. Remakes van andere games in de reeks? Een compleet nieuwe game? Een cross-over? Een spin-off? De toekomst zal het moeten uitwijzen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.