4gamers.be

Kingdom Hearts: Union χ binnenkort niet meer beschikbaar in België

Door Jay, 06-11-2018 10:53

Update: ook Mobius Final Fantasy en Dissidia Final Fantasy Opera Omnia worden niet langer beschikbaar gesteld in België.


Kingdom Hearts: Union χ, een free-to-play game die vorig jaar bij ons werd gelanceerd voor iOS en Android, zal vanaf 6 december niet meer beschikbaar zijn in België. De reden daarvoor zijn de lootboxen die in de game zitten, waardoor het spel niet in overeenstemming is met de Belgische gokwetgeving. In plaats van aanpassingen specifiek voor België door te voeren, kiest men er dus voor om de game in zijn geheel niet meer speelbaar te maken in België. Wie nog in-game currency heeft, wordt aangeraden om die voor 6 december nog uit te geven en om nog wat van de game te genieten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.