4gamers.be

DayZ vanaf vandaag in bèta, full release dit jaar nog

Door Jay, 08-11-2018 09:47

DayZ, dat in zekere zin aan de wieg staat van de huidige battle royale hype, ontvangt vandaag een update die de game eindelijk, na al die jaren, in de bètafase brengt. Dat is een belangrijke mijlpaal voor de game, want de bèta introduceert eigenlijk een nieuwe basisversie van DayZ die klaar is voor de toekomst en waarmee ook een betere gameplayervaring zou moeten worden afgeleverd. Zo introduceert de update alvast wat nieuwigheden en verbeteringen, zoals nieuwe base building en een nieuwe implementatie van voertuigen. Voorts is aangekondigd dat men dit jaar nog de 1.0 release hoopt te realiseren.

Een uitgebreide uitleg omtrent de nieuwe update en de toekomstplannen van DayZ is hier te lezen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.