4gamers.be

Wargaming gaat Diablo achterna met Pagan Online

Door Jay, 08-11-2018 15:17

Wargaming, bekend van World of Tanks en dergelijke, heeft voor het eerst in een tijdje nog eens een nieuw IP uit de doeken gedaan. Pagan Online is een top-down multiplayer action-RPG waarvoor inspiratie gehaald werd bij Diablo. Hoewel klassieke elementen als dungeons, snelle combat en loot van de partij zijn, hoopt Wargaming om vooral de combat te moderniseren. Details zijn schaars, maar voor de combat zou men inspiratie halen bij MOBA's, zij het zonder de actie op te offeren die fans gewoon zijn van het action-RPG genre.

Concreet wordt Pagan Online ontwikkeld door Mad Head Games, dat vooral een hoop casual games op zijn naam heeft staan. Men belooft gevarieerde omgevingen, meerdere modes, een aanpasbare moeilijkheidsgraad en grote replay value. Er wordt ook een singleplayer mode voorzien die gaandeweg uitgebreid wordt met nieuwe episodes en uitbreidingen.

Pagan Online zou in 2019 ergens verschijnen voor pc. Via de officiële website kan je je inschrijven voor trials. Gameplaybeelden zijn helaas nog niet beschikbaar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.