4gamers.be

Escape from Tarkov voegt Market en meer toe

Door Jay, 08-11-2018 15:31

Escape from Tarkov, dat een realistische shooter tracht af te leveren, heeft een stevige update gekregen. Naast de nodige verbeteringen en aanpassingen zijn daarmee ook wat nieuwigheden geïntroduceerd. Zo is er de Flea Market, waar spelers items kunnen verhandelen. Ze kunnen items kopen en verkopen, maar ook ruilen. Verder is een eerste versie van geanimeerde voedsel- en medicatieconsumptie van de partij, evenals een eerste seasonal global ranking. Ook de AI werd weer wat verbeterd. Kortom: een goed moment om de game nog eens op de starten als je het een tijdje niet meer hebt gedaan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.