4gamers.be

Derde story episode The Long Dark niet meer voor dit jaar

Door Jay, 08-11-2018 15:56

Normaal zou de derde story episode van The Long Dark (in totaal staan er 5 op de planning) in december verschijnen, maar dat gaat niet door. De release is verschoven naar ergens in 2019. De extra tijd wil men gebruiken om extra content toe te voegen en het geheel verder op te poetsen.

Het uitstel is ook het gevolg van nieuw telent dat bij ontwikkelaar Hinterland aan de slag is gegaan. Men heeft namelijk het nodige werkvolk van het inmiddels opgedoekte Capcom Vancouver overgenomen. Ook motion capture materiaal van Capcom Vancouver werd overgenomen. Dit alles zorgde voor nieuwe mogelijkheden, die men wil benutten, wat dus uitstel betekent.

Hoewel de derde story episode dus niet meer dit jaar zal verschijnen, komen de nieuwe versies van de eerste twee story episodes wel nog gewoon uit in december. De missiestructuur daarvan is aangepast zodat alles minder lineair is, terwijl ook aan de user interface gesleuteld werd en een nieuwe intro sequence voor de eerste episode voorzien wordt. Verder zijn volledige voice-overs en geanimeerde personages van de partij, iets wat bij de originele release van deze episodes niet mogelijk was.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.