4gamers.be

Day one patch Fallout 76 is groter dan game zelf

Door Jay, 13-11-2018 11:40, bron: https://www.vg247.com/2018/11/12/fallout-76-disc-retail-ps4-xbox-one-massive-day-one-patch/

Update: er is meer duidelijkheid gekomen omtrent de day one patch en wat die precies inhoudt. Blijkbaar gaat het gewoon om de game op zich, die in zijn geheel gedownload moet worden samen met de feitelijke patch data omdat op de discversie slechts 200MB staat en dus nog niet de volledige game data.


Morgen wordt Fallout 76 officieel gelanceerd en zoals dat tegenwoordig wel vaker het geval is, is er een day one patch van de partij. Die weegt zo'n 51GB, wat groter is dan de game die op de disc staat. De game zelf weegt immers maar zo'n 45GB. Vermoedelijk vervangt de data van de patch heel wat verouderde data van op de disc. Aangezien het om een online game, is er geen manier om deze day one patch te laten voor wat het is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.