4gamers.be

Gerucht: Valve werkt aan nieuwe VR headset en Half-Life VR prequel

Door Jay, 13-11-2018 15:28, bron: https://www.vg247.com/2018/11/12/valve-prototype-vr-headset-half-life-vr/

Er zijn foto's opgedoken van wat blijkbaar een nieuwe virtual reality headset is die bij Valve in ontwikkeling zou zijn. Of het om een geheel eigen project van Valve gaat, dan wel opnieuw een samenwerking met HTC of een andere partij, is niet bekend. Bronnen van Upload VR melden dat de nieuwe headset een field of view van 135° heeft. Verder is te zien dat er aan de voorkant twee camera's en verschillende sensoren voorzien zijn.

Voorts melden bronnen van Upload VR dat Valve werkt aan een Half-Life VR-game. Het zou gaan om een prequel die samen met de nieuwe headset in een bundel gelanceerd zou worden. Mogelijk bevat die bundel meteen ook de nieuwe knuckle controllers.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.