4gamers.be

Amerikaans leger richt esports team op

Door Jay, 14-11-2018 17:03

Het Amerikaanse leger heeft plannen om een eigen esports team op te richten. De bedoeling is dat U.S. Army eSports in de Verenigde Staten doorheen het jaar deelneemt aan verschillende esports events. Daar kan het leger dan ook meteen van de gelegenheid gebruik maken om werkopportuniteiten die het te bieden heeft in de verf te zetten. Leden van het team zouden ook apps en trainingssoftware van het leger gaan testen.

Met dit nieuwe initiatief wil het Amerikaanse leger zich vooral op de jeugd richten, nadat het dit jaar voor het eerst in 10 jaar de recruteringsquote niet haalt. Wie ge├»nteresseerd is, kan zich hier aanmelden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.