4gamers.be

Officieel: remasters voor Command & Conquer en Red Alert

Door Jay, 15-11-2018 10:24

Vorige maand nog werd aangekondigd dat EA nadenkt over Command & Conquer remasters en nu is officieel aangekondigd dat die er komen. Concreet gaat het om remasters van Command & Conquer: Tiberian Dawn, de eerste game in de reeks, en Command & Conquer: Red Alert.

De ontwikkeling van de remasters is wel nog niet actief begonnen, maar dat zal dus niet lang meer duren. Voor de remasters werkt EA samen met Petroglyph Games, waar nog heel wat veteranen van Westwood Studios actief zijn. Zo zijn Joe Bostic (co-creator Command & Conquer en lead programmer voor Tiberian Dawn en Red Alert), Steve Tall (lead programmer Red Alert), Ted Morris (community manager) en Mike Legg (audio) van de partij. Ook Frank Klepacki is voor de gelegenheid teruggekeerd. Hij is de componist van heel wat iconische Command & Conquer muziek.

Een releasedatum voor de remasters is nog niet bekend en evenmin is bekend hoe stevig de remasters zullen zijn, maar duidelijk is alleszins dat EA hiermee een eerste stap wil zetten richting de glorieuze terugkeer van Command & Conquer naar pc.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.