4gamers.be

De waarheid achter Pikachu donuts

Door Jay, 18-11-2018 00:01

Je kent het wel: McDonald's hamburgers die er nooit zo goed uit zien als in de reclame, afwasmiddel dat nooit zo magisch is als op televisie en ga zo maar door. Ook Pokémon ontsnapt er niet aan. In Japan is de Mister Donut keten recent begonnen met het verkopen van Pikachu donuts en hoewel sommige donuts inderdaad redelijk goed lijken op wat geadverteerd wordt, is dat lang niet voor alle exemplaren het geval. Hoe het echter met de smaak zit, dat weten we niet. Misschien eens een crowdfunding campagne starten om ons naar Japan te krijgen zodat we jullie hierover verslag kunnen uitbrengen?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.