4gamers.be

FIX PUBG campagne stopgezet

Door Jay, 19-11-2018 15:33, bron: https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/2486445930579204546

De FIX PUBG campagne die een tijd geleden werd aangekondigd, is stopgezet. De campagne was bedoeld om stevige verbeteringen aan PlayerUnknown's Battlegrounds toe te voegen, maar executive producer Taeseok Jang heeft nu toegegeven dat men onvoldoende rekening heeft gehouden met gevoeligheden van de community. Men zou zich te veel hebben gefocust op het snel uitbrengen van nieuwe content en het uitbreiden van bepaalde elementen, in plaats van zich bezig te houden met het verbeteren van de reeds aanwezige core gameplay.

Intern wil men zich nu dus extra gaan focussen het verbeteren van de kern van de game om zo tot een betere gameplay ervaring te komen, maar dat is iets wat we eigenlijk al verwacht hadden van de FIX PUBG campagne natuurlijk. In eerste instantie zou die nieuwe focus het bestaande ontwikkelingsproces vertragen, maar eens het allemaal georganiseerd geraakt zouden verbeteringen qua performance en nieuwe content weer regelmatig uitgerold kunnen worden.

Reacties

 • NorsiXa

  Na al die maanden hebben ze iedereen 1 FPS meer kunnen laten krijgen, wat een toppers die mannen daar, zijn die allemaal familie van Dean Hall toevallig?

  • Geplaatst op 2018-11-19 om 19:43
 • Sancho

  Deze game is allesbehalve perfect, maar het blijft voor mij nog steeds de beste Battle Royale game op het moment!

  • Geplaatst op 2018-11-20 om 10:35
 • NorsiXa

  Heb het rap nog eens getest op PC, nog steeds dezelfde gamebreaking bugs die het onmogelijk maakt dat dit game ooit e-sports quality is. Mensen warpen nog steeds overal rond, als ze een deur openen en ze lopen erdoor warpen ze ineens terug naar buiten, als je voorbij een open deur strafed omdat er iemand binnen zit, je aim staat volledig op de persoon en niet op de muur/deur, toch raken de bullets een onzichtbare muur omdat je zogezegd op de muur of deur schiet, terwijl dat niet zo is, volgende game, parachute zit weer vast tussen 2 gebouwen, ineens val ik en verlies ik al mijn HP, volgende game, met een voertuig over een onzichtbare rots gereden, 50 saltos gemaakt en dood. Volgende game, ik hoor iemand achter een hoek en hij hoorde mij ook, dus ik ga rustig naar de hoek en druk op E om te leanen zodat alleen mijn hoofd uitstak, alweer schiet ik zogezegd op de muren, ik bekijk de deathcam en op zijn scherm loop ik gewoon voorbij de hoek, stop ik niet eens, peak ik niet eens, ik liep zogezegd, dat terwijl mijn lichaam volledig verstopt was achter een hoek op mijn scherm en alleen mijn hoofd uitstak. Uninstalled alweer. Die scammers kunnen echt de hoogste boom in hoor, altijd hetzelfde met die oostblokdev's die samen werken met philipijnen, indiërs en thais. Ze springen van de ene game naar de andere, gebruiken gewoon telkens een nieuwe developer naam zodat hun reputatie niet meegaat, dat terwijl ze weer zwaar incashen. Dean "Rocket" Hall Style. Wat trouwens op dag 1 PUBG te merken was, het was een volledige copy van arma 2, alle bugs zaten er 1 voor 1 in, je zegt mij niet dat zij het spel gemaakt hebben, zoveel geluk of ongeluk kan je niet hebben. Ik zei al op dag 1 dat dit spel zo messy gecodeerd is, dat ze het nooit meer zullen kunnen fixen. Alweer een typische voorbeeld van een game waar alleen nieuwe content voor $ in komt, elke week nieuwe skins.... Joepie.. Nu nog een werkend spel en misschien kopen de mensen de skins wel, wat een gedacht zeg.

  Reactie aangepast door NorsiXa om 2018-11-26 om 20:04

  • Geplaatst op 2018-11-26 om 20:00

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.