4gamers.be

Himura Kenshin en Shishio Makoto van de partij in JUMP Force

Door Jay, 19-11-2018 16:55

Bandai Namco heeft weer enkele nieuwe personages onthuld voor JUMP Force. Het gaat om Himura Kenshin en Shishio Makoto van de iconische manga Rurouni Kenshin.

Himura Kenshin is een dwalende meesterloze samurai. Ondanks zijn kleine gestalte en bescheiden aard heeft hij eerder gewerkt als huurmoordenaar voor de regering. Nadat hij moegestreden was, beloofde hij nooit meer te zullen doden, om zijn eerdere zonden goed te maken, en vecht hij nu alleen nog om de zwakkeren te beschermen. 

Het tweede aangekondigde personage is Shishio Makoto, een van Kenshins sterkste vijanden. Zijn hele lichaam is bedekt met verband vanwege gruwelijke brandwonden. Ondanks deze oude wonden is hij nog steeds een enorm gevaarlijke en meedogenloze vijand. Hij geeft weinig om anderen en niets houdt hem tegen om zijn doelen te behalen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.