4gamers.be

Geen grote DLC meer voor Enter the Gungeon

Door Jay, 20-11-2018 16:28, bron: https://www.thesixthaxis.com/2018/11/20/enter-the-gungeons-paid-dlc-cancelled-one-final-update-coming-instead/

De shoot 'em up Enter the Gungeon mag gerust als een succes bestempeld worden voor Dodge Roll en Devolver Digital. De game verkocht goed en kreeg mooie recensies. Eerder dit jaar werd ook nog een gratis uitbreiding gelanceerd, terwijl er ook nog plannen waren voor betalende DLC. Die plannen zijn nu evenwel opgedoekt.

De makers van de game stellen dat ze intussen al 5 jaar bezig zijn met de game en dat het eigenlijk tijd is om verder te gaan, zowel op technisch als creatief vlak. Geen grote DLC meer dus, maar binnenkort zou wel nog een gratis update verschijnen om nog wat nieuwigheden toe te voegen en wat bugs aan te pakken. Ook zou dit niet per se het einde betekenen van Enter the Gungeon.

Enter the Gungeon screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.