4gamers.be

Nieuwe, grote update voor No Man's Sky gelekt

Door Jay, 21-11-2018 11:06

Update: de nieuwe update is inmiddels bevestigd en wordt gelanceerd voor Thanksgiving.


Op het YouTube-kanaal van Hello Games is een trailer ontdekt die nog niet publiek staat, maar dus wel al te bekijken is. Het is een trailer voor een nieuwe, grote update voor No Man's Sky. De zogenaamde Visions update lijkt meer variatie en nieuwe elementen naar de game te brengen.

Om te beginnen introduceert Visions meer diversiteit en variatie. Er komen 5 nieuwe planeetbiomen bij en er komt ook een grotere variatie wat fauna en flora betreft. Ook het kleurenpalet voor landschappen wordt uitgebreid, terwijl de lucht en atmosferen verbeterd worden. Ook regenbogen worden geĆÆntroduceerd.

Verder brengt Visions fossielen van buitenaardse levensvormen die je onder de grond kan ontdekken, waardoor spelers een extra reden hebben om terrein te manipuleren. Voortaan zullen ook gecrashte schepen geplunderd kunnen worden, terwijl brokstukken en buitenaardse technologie gebruikt kunnen worden als bouwmateriaal. Ook is er sprake van "corrupted sentinels", evenals van een nieuwe, waardevolle resource in de vorm van door storm geactiveerde kristallen, en zeldzame artefacten die je in je basis tentoon kan stellen.

Tot slot zou Visions ook nieuwe Community Missions introduceren waarbij progressie globaal onder spelers gedeeld wordt. Ook nieuwe emotes, meer bouwonderdelen en zelfs vuurwerk komen erbij.

Officieel is over Visions nog niets gezegd, maar als de trailer al online staat, lijkt een officiƫle aankondiging niet ver weg meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.