4gamers.be

Officieel: Eevee Tamagotchi op komst

Door Jay, 21-11-2018 11:22

Eerder nog een gerucht en nu officieel: er komt een Eevee Tamagotchi. Voorlopig is het hebbedingetje wel enkel bevestigd voor Japan, waar het op 26 januari 2019 zal verschijnen. Er zullen dan twee versies beschikbaar zijn: een I Love Eevee versie en een Color Friends versie. Het enige verschil is het omhulsel van de Tamagotchi.

Met de Eevee Tamagotchi kunnen spelers hun Eevee opvoeden en ermee spelen, zoals dat doorgaans gaat met een Tamagotchi. Eevee kan ook de nodige emoties tonen. Afhankelijk van wat je precies doet, zal de Eevee evolueren in een van de vele mogelijke evoluties. Speciaal voor deze Eevee Tamagotchi werd ook een compleet nieuwe evolutie gecreëerd, die enkel bij deze Tamagotchi beschikbaar zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.