4gamers.be

Voetballer van 105 miljoen euro niet op training "wegens gameverslaving"

Door Jay, 21-11-2018 14:44, bron: https://www.hln.be/sport/voetbal/buitenlands-voetbal/primera-division/fc-barcelona-met-handen-in-haar-om-aanvaller-van-105-miljoen-euro-dembele-miste-training-wegens-gameverslaving~a331a501/

Als je 105 miljoen euro hebt betaald om een voetballer naar jouw club te krijgen, dan heb je liefst dat die voetballer ook komt opdagen op trainingen. Ousmane Dembélé, de Franse aanvaller die twee jaar geleden van bij Borussia Dortmund naar FC Barcelona kwam, stuurt tegenwoordig echter regelmatig zijn kat. De reden? Blijkbaar kampt hij met een gameverslaving.

Dembélé, goed voor de vierde duurste transfer ooit (na Neymar, Mbappé en Coutinho), kwam onlangs niet opdagen op een training van FC Barcelona en kon pas om 11:30 bereikt worden door de club. Dembélé zei dat hij last had van buikpijn, maar na controle van een dokter bleek er helemaal niets aan de hand te zijn. In de pers wordt nu gezegd dat de speler tot in de vroege uurtjes games had zitten spelen met vrienden, iets wat blijkbaar wel vaker gebeurt. Hij zou zich ook nonchalant en weinig gedisciplineerd gedragen, waardoor hij meer op de bank zit dan effectief speelt.

FC Barcelona is natuurlijk niet blij met het gedrag van Dembélé, maar verbetering lijkt niet meteen op komst. Een persoonlijke begeleider die was aangesteld, is door Dembélé zelf weer de laan uitgestuurd en een chauffeur die werd geregeld, kan niet constant bij de voetballer blijven. Onlangs werd nog samengezeten met zijn makelaar om over het probleem te praten, maar of dat resultaat oplevert, valt nog af te wachten.

Dembélé zou zich vooral eenzaam voelen in Barcelona, waardoor hij de tijd doodt met lange gamesessies. Wat hij precies speelt, is trouwens niet bekend. Voetballers van tegenwoordig kennende zou het wel eens voornamelijk om FIFA en Fortnite kunnen gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.