4gamers.be

Voor het eerst heeft iemand een Xbox Gamerscore van 2 miljoen gehaald

Door Jay, 22-11-2018 15:00

Voor het eerst ooit heeft iemand een Xbox Gamerscore van 2 miljoen gehaald. Die eer gaat naar Stallion83, die in 2014 ook al als eerste een Gamerscore van 1 miljoen heeft gehaald. Hij deed er 8 jaar over om die eerste miljoen punten te halen, maar het tweede miljoen volgde dus sneller. Stallion83 heeft uiteraard ook het record van hoogste Gamerscore, een record dat hij in 2017 even kwijt was omwille van zijn huwelijksreis.

Reacties

 • hatetn

  als het uw job is kan dat natuurlijk wel en sinds deze gen zijn die echt nutteloos geworden. veel te veel games waar je alles kan halen binnen het uur. voor degenen die denken dat avatar snel ging, tegenwoordig kun je 3-4 games op 1000 zetten in de tijd dat je daar voor nodig had.

  • Geplaatst op 2018-11-22 om 16:51
 • PassionGamerHD hatetn

  Een aantal ja na dat aantal gedaan te hebben zal het een stuk minder zijn. Deze mensen completen zelfs de moeilijkste lijsten anders raak je nooit aan deze scores. Hij was een van de eersten om Deadspace op het moeilijkste uit te spelen op Xbox 360

  • Geplaatst op 2018-11-22 om 18:12
 • hatetn PassionGamerHD

  de nr3 op xbox heeft 99,9% complete in 2078 games en komt qua gamescore niet zover achter. de reden dat het geen 100% is komt door het spel waar hij nu aan bezig is en een die onhaalbaar is doordat de servers offline zijn. ik heb veel meer respect voor hem dan.

  als je er trouwens uw fulltime job van maakt en dan nog moeite hebt om de eerste te blijven doe je ook iets verkeerd denk ik. er komen trouwens wekelijks games uit die je in 1-2 uur gedaan hebt. moest je er echt geld tegen willen gooien en door de crap gaan dan gaan de meeste in een maand 100000 gamescore bij hebben.

  • Geplaatst op 2018-11-22 om 19:45
 • Xtralecherus hatetn

  Veel van die crappy games zeker, spendeer ik mijn tijd toch niet aan.. Als ik een backlog heb liggen van betere games weet ik wel wat te spelen :p. En als ik zo rap even kijk veel moeilijk games zal hij blijkbaar ook niet "completen" Wolfenstein 2, Max Payne 3, Super Meat Boy, Ninja gaiden etc. steekt hij precies niet veel moeite in of speelt ze niet.. Hoewel het stuk voor stuk betere games zijn dan wat hij meestal zal completen..

  @PassionGamerHD Degenen die ik net opgenoemd heb zijn games waar 99% van de gamers nooit zullen achieven/platinum behalen. Nu ja ik reken wel geen DLC bij want veel van die games zoals bij MP3 heb ik enkel platinum behaald want die DLC is enkel MP en die boeide mij totaal niet en om er geld/tijd in te steken voor 100% trophies te behalen doe ik niet.

  Uiteindelijk om hoog te blijven gaat hij vast en zeker de snelle achievements nodig hebben en zal dus ook veel van die crappy games moeten spelen :x. Nu ja zo'n positie boeit mij niet echt.

  Reactie aangepast door Xtralecherus om 2018-11-22 om 18:55

  • Geplaatst op 2018-11-22 om 18:53

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.