4gamers.be

Blizzard werkt aan Pokémon GO-achtige Warcraft game

Door Jay, 22-11-2018 16:04, bron: https://kotaku.com/the-past-present-and-future-of-diablo-1830593195

Diablo Immortal, de mobile Diablo game die een tijdje geleden werd aangekondigd, werd niet meteen goed onthaald door de community en dat was voor Kotaku reden genoeg om via hun contacten eens te polsen naar de huidige situatie binnen Blizzard. Vanuit de community vragen sommigen zich immers af of Activision geen te sterke greep krijgt op Blizzard en die vrees lijkt niet geheel onterecht.

Bronnen binnen Blizzard verwijzen naar een nieuwe Chief Financial Officer die Blizzard recent heeft aangeworven. Die werkte eerder bij Activision, concreet bij het departement van financiën en investeerders. Sindsdien is er voor het eerst binnen Blizzard meer aandacht voor besparingen, terwijl er ook enige druk gezet zou worden om frequenter nieuwe games te lanceren.

Verder maakt het artikel van Kotaku melding van Diablo 4, waar al jaren aan gewerkt zou worden. Van de game zouden evenwel al verschillende versies bestaan hebben, die vervolgens werden geannuleerd om dan weer opnieuw te beginnen. Een van die versies zou een third-person over-the-shoulder perspectief hebben gehad. De versie waar men nu aan werkt, zou aanleunen bij Diablo II.

Ook interessant is de melding dat er wordt gewerkt aan een Pokémon GO-achtige Warcraft game. Wat we daar precies van mogen verwachten, zal de toekomst moeten uitwijzen. Vorig jaar nog waren er geruchten dat er wordt gewerkt aan een mobile Warcraft MMO RTS.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.