4gamers.be

Resident Evil film reboot keert terug naar horror

Door Jay, 27-11-2018 10:16, bron: https://www.playstationlifestyle.net/2018/11/26/resident-evil-film-reboot-script-re7/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=resident-evil-film-reboot-script-re7#/slide/1

Vorig jaar al werd aangekondigd dat er een reboot van de Resident Evil films komt, maar veel meer informatie bleef tot nu toe achterwege. Greg Russo, de schrijver van de reboot, heeft nu iets meer onthuld. Men wil namelijk terugkeren naar de kern van Resident Evil: horror.

Tijdens een interview zei Russo, die zijn strepen als filmschrijver trouwens nog moet verdienen, dat de actievolle Resident Evil films van Hollywood "leuk en heel cool" waren, maar dat horror toch het voornaamste ingrediƫnt van de reeks zou moeten zijn. Hij vermeldde ook dat Resident Evil 7 daarom een maatstaf was voor het script. Tot slot is ook het feit dat James Wan, die we kennen van onder meer Saw, Insidious en The Conjuring, producer van dienst is een indicatie dat men zich meer op horror zal focussen dan op actie.

Meer informatie over de Resident Evil film reboot blijft voorlopig schaars, wat niet onlogisch is aangezien het hele project alsnog in een relatief vroege fase zit. Omtrent een cast is bijvoorbeeld nog niets geweten, laat staan omtrent een releasedatum. Russo en Wan werken samen trouwens ook nog aan een Mortal Kombat film ook.

Resident Evil VII screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.