4gamers.be

Verkrachting van 15-jarige was te horen tijdens GTA Online

Door Jay, 27-11-2018 13:33, bron: https://www.resetera.com/threads/gamer-arrested-after-rape-overheard-during-online-grand-theft-auto-session.83416/

In de VS is Daniel Enrique Fabian, een 18-jarige man uit Florida, gearresteerd voor het verkrachten van een 15-jarig meisje. Het hele gebeuren was te horen via GTA Online.

De feiten vonden eind juni plaats, in het huis van de verdachte. Fabian was GTA Online aan het spelen op zijn PS4, toen hij begon op te scheppen dat hij seks zou hebben met een meisje dat bij hem thuis was. Iets later stopte hij met spelen, maar zijn microfoon bleef aan staan. Een andere speler kon zo horen hoe het meisje "nee!" riep en verkracht werd. 15 minuten later kwam Fabian weer verder spelen. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat ze inderdaad verkracht was. In hoeverre het feit dat de verkrachting te horen was via GTA Online als ondersteunend bewijsmateriaal gebruikt kan en zal worden, is niet bekend.

Fabian zit nu vast met een borgsom van 30.000 dollar. Het is de tweede keer dat hij beschuldigd wordt van verkrachting. Eerder in juni werd hij ook al eens gearresteerd voor de verkrachting van een ander 15-jarige meisje, ook bij hem thuis, maar toen kwam hij vrij op borg, waarna hij later die maand dus nog eens iemand verkrachtte.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.