4gamers.be

Is Superman: World's Finest nieuwe game van Rocksteady?

Door Jay, 28-11-2018 14:47, bron: https://www.resetera.com/threads/rocksteady-superman-game-possible-leak-gamesystemrequirements-com.83628/

Het is al een hele tijd geleden dat we nog eens iets gehoord hebben van Rocksteady, bekend van de Batman Arkham games. Nog niet zo heel lang geleden kwam de studio weliswaar nog op de proppen met Batman: Arkham VR, maar de laatste grote game van de ontwikkelaar was Batman: Arkham Knight, en die game dateert alweer van in 2015. Het ziet er nu echter naar uit dat we binnenkort mogelijk meer info krijgen omtrent een nieuwe game van de studio.

Via gamesystemrequirements.com is een pagina opgedoken voor een game genaamd Superman: World's Finest, met de vermelding van Rocksteady als ontwikkelaar. Interessant is dat via deze website ook al een pagina van Devil May Cry V verscheen en dat ongeveer een maand voor de officiƫle onthulling van die game. Het zou dus kunnen dat de site over niet publieke informatie beschikt en dat daarbij wel eens een foutje gebeurt, in die zin dat de info te vroeg online wordt gegooid. De naam op zich is wel niet nieuw. Eerder dit jaar dook Superman: World's Finest al eens op via een 4Chan gerucht naar aanleiding van E3. Toen werd gesproken over een game met niet alleen Superman maar ook Batman en Robin.

Op zich lijkt een Superman game van Rocksteady ook niet zo onwaarschijnlijk. Niet alleen gaat de studio zo opnieuw aan de slag met een superheld, ook ligt het in de lijn van geruchten die jaren geleden al opdoken omtrent een Batman Arkham prequel. Dat werd uiteindelijk het Batman Arkham Origins dat wij kennen, maar aanvankelijk was er ook sprake van de Justice League en Superman.

Bij Rocksteady zelf blijven ze inmiddels zwijgen, al een hele tijd. Vorig jaar werd wel gezegd dat er wat zat aan te komen en dat fans "would lose their mind", maar sindsdien is er nog niets onthuld. Misschien een onthulling tijdens de komende Game Awards?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.