4gamers.be

Kwaliteit Fallout 76 Power Armor Edition laat te wensen over

Door Jay, 28-11-2018 15:08, bron: https://www.thesixthaxis.com/2018/11/28/heres-todays-bethesda-screwed-up-news-item/

De kwaliteit van de Fallout 76 Power Armor Edition laat te wensen over, zo blijkt, en dan hebben we het niet over de problemen waar Fallout 76 als game mee af te rekenen heeft. Het pronkstuk van de Power Armor Edition is de draagbare Power Armor helm, die geleverd zou worden in een "West Tek Canvas Carrying Bag". Met "canvas" wordt verwezen naar een hoogwaardig materiaal dat ook gebruik wordt voor bijvoorbeeld tenten en zeilen. In plaats daarvan echter kregen kopers van deze editie, die trouwens 199,99 dollar kost, een zak van wat lijkt op goedkoop nylon.

Via sociale media regent het klachten over de belabberde kwaliteit, maar vanuit Bethesda zelf is officieel nog niet gereageerd. Wel zou een medewerker van de klantendienst hebben gezegd dat de oorspronkelijk voorgestelde zak, dus de "West Tek Canvas Carrying Bag", uiteindelijk te duur was om te produceren en dat men daarom voor een alternatief heeft gekozen.

Natuurlijk worden dergelijke edities vaak al aangekondigd nog voor de feitelijke productie ervan en men dekt zich doorgaans wel in door te zeggen dat zaken nog kunnen veranderen, maar veel kopers vinden het niet kunnen dat ze van tevoren niet gecontacteerd werden om op de hoogte gebracht te worden van de wijzigingen.

Hoe dan ook is het niet de eerste belabberde collector's edition en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.