4gamers.be

T-shirt hint naar nieuwe Batman game

Door Jay, 04-12-2018 12:22, bron: https://twitter.com/valvez/status/1063574569750065152/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1063574569750065152&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.windowscentral.com%2Fbatman-court-owls-game-possibly-development-warner-bros-montreal

De kans lijkt groot dat ze bij Warner Bros. Montreal, dat ons eerder al Batman: Arkham Origins bracht, aan een nieuwe Batman game werken. Dat is toch wat je zou denken bij het zien en analyseren van het t-shirt dat een assistant producer van de studio op onderstaande foto draagt.

De foto dateert al van 17 november, maar werd nu pas echt gespot. We zien het logo van de zogenaamde Court of Owls, een oude organisatie in Gotham City die alle aspecten van mensenlevens wil beheersen. De organisatie ontvoert kinderen en leidt ze op tot assassins die bekend staan als Talons.

Het feit dat iemand van Warner Bros. Montreal nu plots een t-shirt met dit logo draagt, doet dus vermoeden dat aan een nieuwe Batman (of Robin?) game wordt gewerkt, aangezien de Court of Owls doorgaans gelinkt wordt aan Batman. Ook interessant is dat de werknemer "[Redacted]" als commentaar bij de foto heeft gezet. Dat hebben ze bij Warner Bros. in het verleden nog al gedaan wanneer hetgeen ze posten te maken heeft met een nieuw project. Leden van de pers die een nieuwe game al gezien hebben, krijgen ook expliciet de opdracht om er op die manier heimelijk over te communiceren. Wat dat betreft is het interessant dat sommige leden van de pers recent al op die manier iets hebben laten vallen via sociale media, ermee aanduidend dat ze bij Warner Bros. Montreal op bezoek zijn geweest.

Het ziet er dus naar uit dat Warner Bros. Montreal beetje bij beetje puzzelstukjes dropt omtrent hun nieuwe project, en dat dat nieuwe project een nieuwe Batman game is waarin de Court of Owls een rol zal spelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.