4gamers.be

Crash Team Racing komt weer tot leven

Door Jay, 05-12-2018 10:41, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-12-04-looks-like-theres-a-ctr-crash-team-racing-remaster

Officieel is het nog niet, maar toch kan met een redelijk grote zekerheid gezegd worden dat CTR: Crash Team Racing een remaster krijgt. Geruchten in die zin doken begin deze week al op en nu is ook een teaser online opgedoken, bestaande uit twee dobbelstenen die best wel doen denken aan Crash Bandicoot en die je zou aan de achteruitkijkspiegel van je auto zou kunnen hangen.

Tel hierbij nog eens het feit dat ze bij Eurogamer zelf hebben gezegd dat ze hebben vernomen dat er inderdaad een remaster van CTR: Crash Team Racing komt en dan weet je het wel. Voor een officiële onthulling lijkt het dus enkel nog wachten tot de Game Awards, die plaatsvinden in de nacht van donderdag op vrijdag.

CTR: Crash Team Racing, dat je kan beschouwen als de Mario Kart van Sony, werd in 1999 gelanceerd voor de eerste PlayStation console. Ontwikkelaar van dienst was Naughty Dog. Inmiddels is Crash Bandicoot echter in handen van Activision, waardoor de remaster van de game mogelijk ook naar andere platformen dan PlayStation komt, net als bij de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.