4gamers.be

Volgende week nieuwe Tony Hawk game

Door Jay, 05-12-2018 14:26

Tony Hawk's Pro Skater 5, dat in 2015 verscheen, was een ramp en daarmee lijkt die reeks dood en begraven te zijn. In de jaren nadien leken af en toe hints naar buiten te komen omtrent een nieuwe Tony Hawk game, maar lange tijd is daar uiteindelijk niets van in huis gekomen. Nu echter is aangekondigd dat we ons volgende week mogen verwachten aan Tony Hawk's Skate Jam, dat zal verschijnen voor iOS en Android.

Het betreft dus een mobile skating game waar Tony Hawk zijn naam aan linkt. Het is een free-to-play game met microtransacties, verschillende disciplines, een career mode en toernooien. De Birdhouse boards van Tony Hawk zullen als collectibles aanwezig zijn. Ontwikkelaar van dienst is trouwens Maplemedia, dat eerder al Skateboard Party en Snowboard Party games bracht.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.