4gamers.be

Nieuwe Dragon Age ten vroegste in 2021, maar deze week al aankondiging?

Door Jay, 05-12-2018 15:04, bron: https://venturebeat.com/2018/12/04/dragon-age-4-2021/

BioWare liet recent weten dat we deze maand info krijgen over "secret Dragon Age stuff" en meer dan waarschijnlijk betekent dit de aankondiging van een nieuwe Dragon Age game deze week op de Game Awards, die plaatsvinden in de nacht van donderdag op vrijdag.

Bij ventureBeat hebben ze inmiddels van hun bronnen vernomen dat er inderdaad aan een nieuwe Dragon Age gewerkt wordt, maar dat de game pas in 2021 ten vroegste zou verschijnen. Alles lijkt dus in een nog relatief vroege fase te zitten en zelfs een naam zou nog niet finaal beslist zijn, al kan dat natuurlijk veranderen naar aanleiding van de aankondiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.