4gamers.be

Naam- en adresgegevens van Fallout 76 spelers waren zichtbaar voor andere spelers

Door Jay, 06-12-2018 11:48, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-12-06-bethesda-has-leaked-fallout-76-customer-names-addresses-contact-details

Bethesda blijft de wind van voren krijgen, al is het daar natuurlijk wel zelf voor een groot deel verantwoordelijk voor. Fallout 76 laat te wensen over, er is het PR-fiasco rond de Power Armor Edition en nu blijken persoonlijke gegevens van spelers op straat te zijn beland.

Om een of andere reden werden gisteren plots support tickets zichtbaar via de Bethesda accounts van andere gebruikers die een ticket hadden ingestuurd. Op die manier kwamen support tickets, met info als naam, adres en zelfs gedeeltelijke kredietkaartgegevens, terecht bij mensen die daar helemaal geen toegang tot zouden mogen hebben.

Hoe dit is kunnen gebeuren, is niet duidelijk, maar Bethesda heeft het probleem al verholpen en excuseert zich. Verder wordt ook gezegd dat het slechts om een beperkt aantal gebruikers gaat dat getroffen is en dat zij gecontacteerd zullen worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.