4gamers.be

Productie van Metro 2033 film stopgezet

Door Jay, 10-12-2018 12:05, bron: https://www.vg247.com/2018/12/10/metro-2033-film-cancelled/

De productie van de Metro 2033 film, waar eigenlijk al sinds 2012 aan werd gewerkt, is stopgezet. MGM, dat destijds de filmrechten had verkregen, heeft die rechten nu teruggegeven aan Dmitry Glukhovsky, de schrijver op wiens boek de film gebaseerd zou zijn.

Voor de film wilde men het verhaal van Metro 2033 "Amerikaniseren", maar dat bleek moeilijk of niet te lukken. In de Metro boeken, waar ook de games op gebaseerd zijn, speelt de Russische setting van Moskou nu eenmaal een belangrijke rol op verschillende niveaus, iets wat zich niet zomaar laat vertalen naar Washington.

De verschillende partijen die bij het project betrokken waren hebben dus beslist om er de stekker uit te trekken. Glukhovsky zegt nu met andere partijen te praten, maar dat het een moeilijk proces is. Hij hoopt dat de nieuwe Metro game, die in februari 2019 verschijnt, mogelijk kan helpen om de mogelijkheid van een film een duwtje in de rug te geven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.