4gamers.be

Oprichter Sledgehammer verlaat Activision

Door Jay, 11-12-2018 10:20

Glen Schofield, een van de oprichters van Sledgehammer Games, heeft aangekondigd dat hij eind deze maand Activision verlaat. Hij vindt het naar eigen zeggen tijd om "iets nieuw" te proberen. Eerst gaat hij wel even pauze nemen, maar wat hij daarna precies gaat doen, is niet bekend.

Schofield vertrok eerder dit jaar al bij Sledgehammer om binnen Activision te focussen op andere projecten. Hetzelfde geldt voor Michael Condrey, ook een van de oprichters van Sledgehammer. Aaron Halon, een derde oprichter van Sledgehammer, nam toen de leiding van de studio over.

Het laatste project dat Schofield leidde was Call of Duty: WWII. Verder maakte hij samen met Condrey ook nog Call of Duty: Modern Warfare 3 en Call of Duty: Advanced Warfare.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.