4gamers.be

Metal Gear Solid bordspel op komst

Door Jay, 12-12-2018 09:56

IDW Games en Konami hebben een samenwerking aangekondigd voor een Metal Gear Solid bordspel. Metal Gear Solid: The Board Game verschijnt ergens in 2019, maar een concrete releasedatum is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat de release pas in de tweede helft van 2019 zal plaatsvinden. Tijdens E3 2019 immers zal het spel pas voor het eerst beschikbaar zijn voor de pers om mee aan de slag te gaan. Het bordspel wordt ontworpen door Emerson Matsuuchi, bekend van de Century games, Reef en Specter Ops. De miniatuurfiguurtjes worden gemaakt door Francesco Orrù, terwijl het artwork van Kenneth Loh, Metal Gear Solid fan en comic artist, komt.

Het wordt een co-op bordspel met miniatuurfiguurtjes, waarbij het verhaal van de eerste Metal Gear Solid game verteld wordt. Spelers gaan aan de slag als Solid Snake, Meryl Silverburgh, Dr. Hal "Otacon" Emmerich en Gray Fox de Cyborg Ninja. Elk personage heeft unieke opties om detectie te vermijden en objectives te vervullen. Er worden ook meerdere scenario's voorzien, met een dynamische AI en sandbox gameplay. Missies kunnen op verschillende manieren vervuld worden en ze kunnen ook op verschillende manieren uitpakken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.