4gamers.be

Interventie van politie eindigt in potje Super Smash Bros. Ultimate

Door Jay, 12-12-2018 13:26

Wat politie en games betreft moeten we hier jammer genoeg te vaak verschrikkelijk nieuws melden, bijvoorbeeld omtrent een geval van swatting met dodelijke afloop. Het hoeft echter niet altijd zo tragisch te zijn. Zo draaide recent een interventie van de politie in Minnesota (VS) uit op een potje Super Smash Bros. Ultimate.

Een zekere Jovante M. Williams en zijn vrienden kregen bezoek van de politie na een klacht van geluidsoverlast, iets wat blijkbaar wel vaker gebeurt als ze aan het gamen zijn. Williams en zijn vrienden zetten tegenwoordig zelfs vaak het geluid gewoon af of erg zacht, omdat men geen problemen wil. De politie kon enkel vaststellen dat het wel meeviel met die geluidsoverlast.

Een van de agenten vroeg op een bepaald moment welke game ze aan het spelen waren, waarop Williams vroeg of ze misschien een potje "Smash" wilden meespelen. Hij dacht dat de agenten hier misschien verkeerd op zouden reageren, omdat je zo vaak ziet hoe interventies soms fout aflopen, maar in plaats daarvan werd de vraag gesteld welke Smash Bros. ze aan het spelen waren. Twee agenten zagen het alvast meteen zitten om de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate uit te testen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.