4gamers.be

Spawn van de partij in Mortal Kombat 11?

Door Jay, 13-12-2018 12:57, bron: https://www.ign.com/articles/2018/12/13/spawn-creator-todd-mcfarlane-believes-spawn-is-coming-to-mortal-kombat-11

Het zou kunnen dat comic held Spawn van de partij zal zijn in Mortal Kombat 11, dat recent onthuld werd. Tijdens een Reddit AMA werd Todd McFarlane, de bedenker van Spawn die ook mee achter Venom zit, de vraag gesteld of hij ervoor kon zorgen dat Spawn in Mortal Kombat 11 zou zitten. McFarlane antwoordde "I believe he's on his way ...".

Spawn is dus waarschijnlijk als gastpersonage een van de vechters in Mortal Kombat 11, al dan niet als DLC. Eerder waren ook al Alien, Kratos, Predator, Jason Voorhees, Leatherface en Freddy Krueger gastpersonages in Mortal Kombat games. Ooit werd ook gewerkt aan een overeenkomst om Spawn in Mortal Kombat X te krijgen, maar dat is er toen niet van gekomen.

Spawn verscheen voor het eerst in 1992 en stond bekend als Albert Simmons, een Amerikaanse marinier die door zijn beste vriend vermoord werd en in de hel terecht kwam. Hij sloot een deal met Malebolgia om zijn vrouw nog één keer te kunnen zien. De prijs? Zijn ziel.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.