4gamers.be

Xbox community manager weggepest na tonen van PS4-game

Door Jay, 18-12-2018 15:02

Alejandra Pernias, community manager van Xbox in Spanje, heeft haar Twitter account verwijderd. Ze werd weggepest nadat ze een PS4-game had getoond.

Pernias had via haar persoonlijke account laten weten dat ze Overwatch voor PS4 had gekocht, waarna de hel losbarstte. Hoewel er natuurlijk ondersteunende comments kwamen, vielen toch vooral de verwijten van heel wat "Xbox fans" en trolls op. Ze werd bestempeld als de "vijand in eigen rangen" en zou niet geschikt zijn om Xbox te vertegenwoordigen. Ook zou ze volgens sommigen bewust de PS4-versie hebben gekocht om drama te creëren.

Pernias is dus weggepest van Twitter en daarmee wordt nogmaals duidelijk wat voor een beerput het internet kan zijn. Eerder dit jaar gebeurde trouwens iets gelijkaardigs met Mike Ybarra, Corporate Vice President van Xbox, toen hij God of War aan het livestreamen was. Hij kreeg te horen dat hij Xbox moest vertegenwoordigen en dat dat dus niet kon door een game van de concurrentie in de aandacht te plaatsen. Daarop antwoordde hij echter dat hij een gamer vertegenwoordigt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.