4gamers.be

BioShock VR op komst? - update: nope

Door Jay, 20-12-2018 10:59

Update

Helaas voor wie er op had gehoopt, maar BioShock VR komt er voorlopig niet. Ontwikkelaar Blind Squirrel Games leek BioShock VR te teasen, maar uiteindelijk bleek het om een ongelukkig gebruik van woorden en hashtags te gaan waardoor fans het verkeerde idee kregen.

Origineel (18/12/2018, 16:07)

De kans bestaat dat er een BioShock VR-game zit aan te komen. Blind Squirrel Games, de studio die de BioShock collectie naar PS4 en Xbox One bracht, heeft namelijk aangekondigd dat het morgen een livestream houdt en dat daarbij één grote verrassing onthuld zal worden. #BioShock en #VR zijn tags die gebruikt worden. Mogelijk gaat het dan om een VR-versie van de eerste BioShock-game, eerder dan een compleet nieuwe game in de reeks, maar dat zullen we dus morgen pas te weten komen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.