4gamers.be

Geen Barons of Hell in nieuwe Doom film

Door Jay, 20-12-2018 10:49, bron: https://comicbook.com/gaming/2018/12/19/doom-movie-reboot-wont-include-the-barons-of-hell/

Eerder dit jaar is de productie van een nieuwe Doom film begonnen, maar los van wat foto's van op de set is er nog niet veel van naar buiten gekomen. Inmiddels is één ding wel zeker: de iconische Barons of Hell vijanden zullen niet van de partij zijn. Regisseur Tony Giglio liet weten die beslissing te betreuren, wat doet vermoeden dat hij er niets over te zeggen had, maar hij hoopt dat ze in een eventuele sequel wel kunnen verschijnen. Of die sequel er komt, hangt natuurlijk af van het succes van de eerste film.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.