4gamers.be

Uncharted film verliest regisseur aan andere gamefilm

Door Jay, 20-12-2018 15:12

De Uncharted film, die al lang geleden werd aangekondigd maar waarvoor de plannen slechts beetje bij beetje vorderen, moet op zoek naar een nieuwe regisseur. Shawn Levy, die aanvankelijk was gestrikt als director, verhuist immers naar Free Guy, een project dat ook al een tijd op tafel lag en waarvoor 20th Century Fox nu groen licht heeft gegeven. Het filmen begint in april 2019, waardoor Levy zijn focus moet verleggen.

In Free Guy komt de hoofdrolspeler tot het besef dat hij een NPC is in een videogame. Hij moet samenwerken met een avatar om te voorkomen dat de ontwikkelaars de spelwereld opdoeken.

Uncharted 4: A Thief's End screenshot

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.