4gamers.be

Rapper Soulja Boy stopt met verkoop van dubieuze consoles

Door Jay, 03-01-2019 11:59

De Amerikaanse rapper, producer en ondernemer Soulja Boy is gestopt met de verkoop van dubieuze consoles, nadat Nintendo had laten weten dat het mogelijk een rechtszaak zou aanspannen. Aanvankelijk was Soulja Boy daar niet van onder de indruk en zei hij dat Nintendo hem niets kon maken en dat criticasters niet weten "how business works", maar die woorden heeft hij inmiddels, vermoedelijk na overleg met zijn zakelijke partners en advocaten, dus ingeslikt.

De (handheld) consoles die Soulja Boy verkocht kwamen uit China, waar ze soms jaren geleden al op de markt werden gebracht. Via zijn website verkocht Soulja Boy de producten onder een nieuwe naam en met een veel hoger prijskaartje. De Retro SouljaBoy Mini bijvoorbeeld werd verkocht voor 100 dollar, terwijl exact dezelfde handheld via Chinese winkels voor 30 dollar te koop is.

Hoewel Soulja Boy nu gestopt is met de verkoop van consoles, blijft hij wel nog andere Chinese namaakproducten verkopen, zoals knock-offs van de Apple Watch, Apple Airpods en meer.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.