4gamers.be

Hint schedel naar nieuwe Call of Duty game?

Door Jay, 03-01-2019 16:39

Nu 2019 aangebroken is, lijkt het slechts een kwestie van tijd alvorens de nieuwe Call of Duty aangekondigd wordt. Doorgaans begint men aan het begin van het jaar al wat te teasen, gevolgd door een aankondiging in maart, waarna de feitelijke onthulling in mei plaatsvindt. Zo ging het vorig jaar toch met Black Ops 4 en ook de jaren daarvoor werd min of meer hetzelfde patroon aangehouden. Niet verwonderlijk dus dat in een mysterieuze tweet van Ashton Williams, senior communication manager van Infinity Ward, alvast geïnterpreteerd wordt als een teaser voor de nieuwe Call of Duty.

De tweet in kwestie toont een schedel met opgelichte ogen en de nodige distortion over het beeld. Infinity Ward + nieuwe Call of Duty + schedel = Call of Duty: Ghosts 2 zou je denken, maar journalist Jason Schreier, waar ze doorgaans net iets meer weten en een betrouwbare bron zijn, liet al weten dat het niet om Ghosts 2 gaat.

Geen Call of Duty: Ghosts 2 dus, maar wat dan wel? Misschien is het wel helemaal geen Call of Duty game? Kan, maar de kans is ook groot dat het wel degelijk om een nieuwe Call of Duty gaat en dan zou het wel eens om Modern Warfare 4 kunnen gaan. De teaser zou dan geïnterpreteerd kunnen worden als een verwijzing naar Simon "Ghost" Riley, een van de personages in de Modern Warfare games.

Nog een mogelijkheid is een remaster van Modern Warfare 2. In 2016 kwam Infinity Ward immers al op de proppen met Modern Warfare Remastered en in 2019 mag Modern Warfare 2 tien kaarsjes uitblazen, wat dus gevierd zou kunnen worden met een remaster.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.