4gamers.be

Microtransacties verdwijnen uit Dirty Bomb

Door Jay, 09-01-2019 14:11

Dirty Bomb, de free-to-play shooter van Splash Damage, ontvangt op 15 januari een laatste update. Die brengt nog enkele bug fixes met zich mee, terwijl ook microtransacties uit de game verwijderd worden. Dat komt omdat men de actieve ontwikkeling van de game stopzet, zoals enkele maanden geleden al werd aangekondigd. Alle content wordt dus voor iedereen beschikbaar. De servers van de game zouden nog tot minstens eind 2019 online blijven.

Dirty Bomb werd in 2015 gelanceerd en aanvankelijk was Nexon uitgever van dienst. Uiteindelijk kwam de hele game in handen van Splash Damage zelf terecht, waardoor het meer zijn eigen ding kon doen. Dat bleek echter niet voldoende om er het succes van te maken waar men op had gehoopt, waardoor het financieel niet verantwoord is om er mee verder te gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.