4gamers.be

Australian Open organiseert Fortnite toernooi met prijzenpot van 500.000 dollar

Door Jay, 09-01-2019 16:07

Op maandag 14 januari begint de Australian Open 2019, maar dit jaar zal er een hoop meer te beleven zijn dan alleen maar toptennis. De Australian Open wordt namelijk het toneel van de Fortnite Summer Smash, een stevig Fortnite toernooi met een stevige prijzenpot. Finalisten van het hoofdevenement, de Fortnite Summer Smash Solos, krijgen sowieso 1000 dollar uit de prijzenpot van 400.000 dollar en de uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een gegarandeerde 100.000 dollar.

Het toernooi is toegankelijk voor de eerste 500 spelers, ouder dan 16 jaar, die zich ter plaatse aanmelden. Dat kan vanaf vandaag. Op zaterdag 26 januari, net voor de vrouwenfinale, worden de kwalificaties gespeeld en op zondag 27 januari wordt de finale gehouden, net voor de tennisfinale van de mannen.

Naast het hoofdevenement worden ook nog andere blikvangers voorzien, zoals het ProAm event waarbij verschillende celebs (streamers, Youtubers, ...) in duo's spelen voor het goede doel. Reeds bevestigd voor dit event zijn Loserfruit (zie foto), Lachlan, Muselk, Lazarbeam en MrFreshAsian.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.