4gamers.be

Xbox in zee met AMD voor "toekomstige platformen"

Door Jay, 10-01-2019 11:34, bron: https://www.resetera.com/threads/xbox-boss-phil-spencer-talks-about-partnership-with-amd-for-%E2%80%9Cfuture-platforms%E2%80%9D.92403/

Phil Spencer, hoofd van Xbox, is opgedoken tijdens een presentatie van AMD. Spencer zei dat AMD in het verleden al een essentiële partner was om te bereiken wat men nu doet en ook voor "toekomstige platformen" zullen AMD en Microsoft blijven samenwerken. Het ziet er dus naar uit dat de next-gen Xbox platformen technologie van AMD in zich zullen dragen. Geruchten en berichten van insiders suggereren trouwens dat ook Sony bij AMD blijft voor zijn next-gen PlayStation avontuur.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.