4gamers.be

Kingdom Hearts III krijgt na launch epiloog via patch

Door Jay, 11-01-2019 15:36

Kingdom Hearts III verschijnt op 29 januari, maar helemaal volledig is de game op dat moment blijkbaar nog niet. Square Enix heeft namelijk laten weten dat het via enkele updates in de week van de launch nog wat extra content toevoegt.

Om te beginnen wordt op 29 januari zelf een recap van de vorige games toegevoegd. Een dag later, op 30 januari, wordt via een patch de epiloog geïmplementeerd en op 31 januari wordt nog een "secret movie" voorzien.

De reden voor het feit dat deze dingen niet meteen beschikbaar zijn, heeft waarschijnlijk met meerdere zaken te maken. Waarschijnlijk was de content in kwestie nog niet helemaal klaar en voorts wil men op deze manier mogelijk ook tot op zekere hoogte spoilers vermijden.

Kingdom Hearts III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.