4gamers.be

Eindelijk: Brock heeft een vriendin - update

Door Jay, 12-01-2019 00:01

Update

Misschien hebben we iets te vroeg gejuicht. Hoewel er duidelijk goede chemie lijkt te zijn tussen Brock en Olivia, kwam de liefdesverklaring toch weer vooral van de kant van Brock zelf. Olivia zal Brock vast wel een leuke jongen vinden, maar ze was verrast toen hij haar zijn liefde verklaarde. Goede vrienden dus, maar voorlopig nog geen koppel.


Wie de Pokémon animatieserie kent, weet dat Brock jarenlang op slag verliefd werd op haast elke vrouw die hij zag, maar veelal bleef zijn liefde onbeantwoord. Nu lijkt hij echter eindelijk zijn zielsverwant te hebben gevonden.

Natuurlijk zit Brock al een tijdje niet meer in de Pokémon animatieserie, maar in een recente aflevering van Pokémon Sun & Moon dook hij weer op. In de aflevering ontmoet hij Olivia en het duurde niet lang of de vonken spatten ervan af. Nu nog hopen dat dit sprookje blijft duren natuurlijk.

Overigens: in Japan is het Takeshi in plaats van Brock.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.