4gamers.be

Geheime "developer room" ontdekt in Fallout 76

Door Jay, 14-01-2019 14:12

In Fallout 76 is een zogenaamde developer room ontdekt. Het bestaan ervan dook enkele dagen geleden op via Reddit, maar blijkbaar zou de ruimte bij bepaalde Discord groepen al enkele weken bekend zijn.

Een developer room is een ruimte in de game die in principe niet toegankelijk is voor gewone spelers en dus enkel bedoeld is voor ontwikkelaars. Die kunnen de ruimte in kwestie gebruiken om zaken in de game te testen. In dit geval bevat de developer room, die eigenlijk uit meerdere ruimtes bestaat, een oneindige voorraad van zo ongeveer elk item in de game, aangevuld met plannen voor toekomstige items, waaronder power armor paints.

Zoals gezegd is het niet de bedoeling dat een developer room toegankelijk is voor gewone spelers. Bij eerdere games van Bethesda, zoals Skyrim en Fallout 4, was een gelijkaardige ruimte beschikbaar via console commands, maar die ontbreken in Fallout 76 omdat het een online game is. Toch kunnen spelers op een bepaalde manier toegang krijgen tot de developer room.

Leuk dus, zo'n developer room, maar spelers denken best twee keer na alvorens ze de ruimte betreden. Bethesda zou namelijk bans uitdelen aan spelers die de developer room bezoeken, in afwachting van een meer definitieve oplossing.

Intussen maken sommige spelers blijkbaar wel gretig gebruik van de developer room om aan extra items te geraken, waaronder waardevolle items die ze kunnen verkopen of overhevelen naar een andere accounts alvorens hun account verbannen wordt.

Het is duidelijk dat de problemen met Fallout 76 nog niet van de baan zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.