4gamers.be

Team Eggman onthuld voor Team Sonic Racing

Door Jay, 16-01-2019 09:13

Sega heeft Team Eggman onthuld voor Team Sonic Racing. Het team bestaat uit drie "rotte leden", elk met hun eigen specialiteit:

Eggman (Techniek) – a.k.a. Dr. Ivo Robotnik, is de belangrijkste aartsvijand van Sonic, met een persoonlijk doel om de wereld te overheersen.

Metal Sonic (Snelheid) – een van de dodelijke creaties van Eggman, deze koude, gewelddadige machine wil bewijzen dat hij de betere egel is tussen hem en Sonic.

Zavok (Kracht) – de leider van de Deadly Six, een demonachtig wezen dat het gevecht aangaat met Sonic en zijn vrienden wanneer de gelegenheid zich voordoet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.