4gamers.be

Ariana Grande heeft een Pokémon tattoo

Door Jay, 17-01-2019 11:10

De populaire zangeres Ariana Grande heeft op de binnenkant van haar bovenarm een tattoo laten zetten van haar favoriete Pokémon, Eevee. Hoewel dat redelijk uniek is voor een ster van dit kaliber, ligt het wel in de aard van Ariana, die er geen geheim van maakt een grote fan te zijn van Eevee.

Regelmatig post Ariana via sociale media foto's en filmpjes van Eevee, terwijl ze ook regelmatig Pokémon GO speelt. Voorts liet ze enkele dagen geleden nog maar weten dat ze 15 uur lang Pokémon Let's Go, Eevee! had zitten spelen op de Nintendo Switch en vorig jaar ging ze samen met Jimmy Fallon creatief aan de slag met Nintendo Labo.

Deze Eevee is overigens niet de enige tattoo die Ariana heeft. Zo heeft ze ook nog, onder meer, een maan en een bijtje achter haar oor, het Italiaanse woord Bellissima op haar ribben en de letter A op haar duim.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.