4gamers.be

Anthem krijgt na community feedback een social hub

Door Jay, 24-01-2019 10:02

Anthem, de nieuwe game van BioWare die volgende maand verschijnt, heeft Fort Tarsis als een centrale "hub" in de game van waar quests opgestart kunnen worden en het verhaal verder gaat. Echte interactie met andere spelers, zoals bij bijvoorbeeld de Tower van Destiny, is evenwel niet mogelijk. Een "social hub" staat nu echter wel op de planning.

BioWare noemt de hub in kwestie de "Launch Bay", waar tot 16 spelers kunnen rondhangen en kunnen dansen met hun emotes. Ook nieuwe contracten kunnen er aangenomen worden en meer.

De Launch Bay is nog niet beschikbaar in de Anthem VIP demo, maar zal wel van de partij zijn bij de launch op 22 februari, of dat is toch de bedoeling. Het gaat trouwens om een van tevoren niet geplande feature die men alsnog heeft ontwikkeld op basis van feedback uit de community.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.